Skip to main content

Pasiunea comună pentru educație și performanță aduce împreună cele două locuri în care se definesc caracterele: clasa și terenul. CSO Voluntari și Pixellab își unesc forțele pentru a susține potențialul creativ al tinerilor sportivi.

 

Cu un portofoliu de peste 4000 de cursanți, traininguri personalizate în companiile de succes de pe piața locală și internațională, dar și o poziție de lider pe zona de content educațional online, comunitatea de artiști, designeri, ilustratori și developeri de la Pixellab își propune să adauge în palmaresul membrilor clubului nostru abilități creative esențiale pentru viitor.

Facilităm împreună accesul tinerilor sportivi la cursuri video de graphic design, ilustrație vectorială, sculptură digitală, modelare 3D, proiectare și multe altele, pentru ca toți cei care sunt dornici să dobândească un nou skill creativ să o poată face în ritmul lor, de oriunde ar fi. 

De asemenea, Pixellab îi invită pe toți cei care vor să-și extindă performanțele dincolo de teren într-o călătorie prin cele mai trending programe complexe de învățare. Drumul către titlul de Creativ e plin de victorii atunci când ești într-o echipă care te susține de la mindset și cunoștințe, până la practică și introducere în industrie.

Sportul ne învață unele dintre cele mai valoroase lecții de viață. Sportul ne demonstrează că limitele sunt doar o iluzie, sportul ne pasionează, ne amăgește sau ne duce în al nouălea cer. Dar poate cel mai important e faptul că sportul construiește mentalitatea de învingător. Un mega-skill atât de necesar pentru viitor, încât ne-am propus să-l punem în valoare chiar și dincolo de teren. Iar pentru că viitorul e al creativității, Pixellab îi susține pe toți cei care își imaginează mereu mai mult.“, a declarat Vlad Dumitrescu, aka Ilustrescu, Managing Partner & Trainer Pixellab, sportiv CSO Voluntari.  

Povestea care a început în 2005 și continuă să fie scrisă de la zi la zi, prin fiecare antrenament, competiție, medalie, trofeu și, mai ales, prin fiecare sportiv format în cadrul clubului nostru, începe un nou capitol. Unul despre seriozitate, implicare, pasiune și dorință de a fi mai mult, caracteristici ce ne-au adus negreșit performanța.“, adaugă Adrian Moldovan, Președinte CSO Voluntari.

Parteneriatul nostru îți trezește și ție interesul pentru a învăța un nou skill? Atunci găsește-ți inspirația pe www.pixellab.ro.    

 

Daniela Lixandru
Post by Daniela Lixandru
noiembrie 9, 2023
Co-founder & Business Manager @Pixellab.ro. Curious mind. Forever learner. Interested in Advertising & Tech. Music lover